PersonligtTräning

Kind of blue…

Har en mindre bra dag idag.

Har inte kommit igång med dagens träning än och motivationen är i bott. Efter 6 dagar med FitnessFighten så ser jag inte mycket förändring… jo vikten på vågen har minskat med 1,5 kg men jag hade hoppas på en större förändring av magen 🙁 Tror att mycket har med att idag har jag haft ett enormt sug efter allt onyttigt man kan tänka sig men jag har stått emot. Jag vet att jag bara kommer må så dåligt om jag fuskar. Jag kommer att fortsätta köra på resten av tiden som är kvar och ge allt men idag är det tungt.

En annan sak som gör det jobbigt idag är det faktum att jag inte kan sluta tänka på att om jag inte fått missfallet så skulle jag ha gått runt med en stor vacker gravidmage just nu och om några månader skulle vi ha fått en lillasyster eller lillebror till våra underbara barn. Det som är jobbigast är att min man inte vill ha fler barn så vi försöker inte ens att bli gravida igen. Och jag vill så gärna ha ett barn till. Vissa dagar äter det upp mig inifrån. Tänk om…

Nej nu ska jag ta tag i träningen. En spark i baken vore bra så att jag får tillbaka orken igen.

Kram

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.