PersonligtTräning

Avklarat

Träningspasset är gjort!

Känns skönt när man bara kommer igång, då är det bara att köra och nu efteråt när kroppen är så där skönt trött då njuter jag 🙂

Jag tränade mycket när jag var yngre, 4-5 dagar i veckan. Gymnastik, klättring och styrka blandat. Men sen kom Prinsen och vi flyttade. Började dansa och gjorde det i 2 år, sen kom Grodan och efter det har jag aldrig kommit igång igen. Jag har prioriterat bort träningen och annat har fått gå före, men nu är det dags att tänka om. Jag har insett att jag saknar det. Jag saknar det otroligt mycket.

Det får bli en förändring till det bättre. Träning ska bli en del av min vardag igen!

 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.