Vardag

Svammel :-)

Svammel :-)

Då har även denna dag snart passerat. Vi har inte gjort många knop idag, jag och barnen. J åkte iväg till jobbet en sväng på dagen så han fick lite gjort i alla fall.

Jag har mest legat i sängen eller soffan och grodan har lekt med sina bilar, han kan som sagt leka med dem hela dagarna. Han behöver inga andra leksaker som det är just nu 🙂 Funderar faktiskt på att plocka undan de andra leksakerna han har i sitt rum.

Prinsen sitter mest vid sin dator även om han har en begränsad tid att sitta där 🙂 Han tar sina pauser ibland och kommer och leker med sin lillebror eller gör något annat.

Till middag idag blev det så upphetsande som kokkorv med bröd och potatismos. Något annat orkade vi inte laga. Men barnen åt det för glatta livet!

Nu är jag ny duschad och känner mig lite piggare. Ska även ta och bädda rent i sängen innan vi ska gå och sova. Det finns inget bättre än att krypa ner i en säng som har rena nya lakan!!

Usch vilket svamligt inlägg detta blev! Ja ja så blir det ibland 🙂

Bjuder även på lite bilder från i söndags och i måndags.

Grodan och J bakar sockerkaka!

Naturligtvis så får man även smaka på smeten!

På nyårsafton lagade vi kalkon. Här jobbar jag på att få in ”stuffingen” under skinnet. Japp det var så det stod i receptet. Jag svor rätt mycket, men den blev jätte god!

 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.