FöretagetTräningVardag

Underbara lördag :-)

Underbara lördag :-)

Jag älskar helg och speciellt lördagar. På lördag är det fortfarande långt kvar till måndag och man kan slappna av och bara vara. På söndag kommer måndagsångesten krypandes så jag föredrar lördagar.

I dag har vi inte gjort något särskilt. Jag gav mig ut på en lång promenad efter frukost och när jag kom hem körde jag lite styrka. Gjorde övningarna som jag fick när jag körde FitnessFighten. Det var jobbigt men när jag var klar var det så skönt. Jag mår bra av att träna. Det kommer att vara mitt mantra 🙂

När det känns motigt ska jag upprepa det och förhoppningsvis tar jag mig över hindren på vägen!

Kan varmt rekommendera ull strumpor i joggingskorna när man är ute i minusgrader. Varma och sköna fötter hela promenaden. Dessa är köpta på Nelly.com! 

Grodan har varit ute och lekt i snön tillsammans med barnen i huset bredvid. Prinsen bjöd hit en kompis och de har hängt på hans rum. Han är ju så stor nu så då leker man inte, man hänger 🙂 Ja se dessa barn!

Till middag gjorde vi falukorv i ugn och hemmagjort potatismos. Såå gott!

Jag har även hunnit jobba lite och ska sätta mig en sväng till ikväll när barnen somnar.

Nu blir det lördagsmys vid tv:n och lite lördagsgodis för barnen. Jag ska knapra morötter och gurkstavar 😀

Kram på er!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.