Vardag

Trångt i sängen

Trångt i sängen

Det har varit trångt i sängen i natt!

Vid klockan 3 kom Prinsen smygandes och vid klockan 4 kom Grodan. Vi försökte bära tillbaka dem till deras sängar men det gick sådär. Vet ni hur tung en 10-åring som halvsover och inte vill hjälpa till är att bära? Efter bara några minuter i deras egna sängar så kom de smygandes tillbaka så då gav vi upp och de fick ligga kvar.

Men usch vad ont i ryggen jag har idag. Det känns att man inte har sovit särskilt bra. Jag är en person som brukar vrida och vända på mig ganska mycket när jag sover, just för att jag inte kan ligga i på samma sätt för länge. Får ont i kroppen då. Med barnen i sängen så kan man inte vrida och vända på sig som man vill. Det finns inte plats för det! Att det är mysigt uppväger det jobbiga! Tur att det inte händer så ofta!

Har ni barn som gärna smyger in till er på natten? Får de sova kvar i er säng eller bär ni tillbaka dem?

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.