TräningVardag

Oj oj oj hur ska detta gå?

Jag har fått träningsvärk i magen och benen 😀 Hur ska jag kunna köra Fitnessfightens program i morgon när jag knappt kan ta mig upp ur soffan? På nått sätt får det väl gå!

Kan verkligen rekommendera videon med Jillian som jag la upp i går. Skit jobbig och det tar verkligen på de rätta ställena 🙂 Så vill man ha ett rejält pass att köra hemma så kör den! Kommer att ta med mig några utav övningarna och lägga till dem när jag ska köra nu i 28 dagar med World of Shape, bla spindelplankan, bergsklättraren och boxningskombinationerna.

Nu ska jag titta klart på Fråga Olle Dokumentären (ja jag tycker att det är ganska roligt att kolla på dem för det är så mycket udda saker de håller på med:-) ) och sen ska jag sova. Har varit trött hela dagen.

Kram på er!

I morgon kör vi!!

Att köra plankan känns i magen 🙂

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.