TräningVardag

Fredag och 1 februari :-)

Ny månad och fredag, kan det bli bättre 🙂

Barnen är lämnade på dagis och skola, det var kallt ute idag så jag fick ta både vantar och mössa på mig när vi skulle gå. Ja vi gick ner idag. Grodan tjatade hela kvällen igår om att han ville cykla till dagis så då gjorde vi det 🙂 Han är så duktig men vi måste köpa en storlek större cykel till honom. Den han har är i minsta laget så till våren ska han få en ny 🙂

I dag börjar ju även Fitnessfighten och jag kommer att lägga alla inlägg om detta under en egen etikett 🙂 Ni får stå ut med ett inlägg om dagen om just Fitnessfighten nu i februari, men jag är så taggad och det bästa är att en av mina kompisar också ska köra nu i februari 🙂 Så vi kan peppa varandra!

Skulle köra igång nu på morgonen med första träningspasset men det krånglar lite med min sida, så jag får inte upp övningarna 🙁 Jag kommer ju ihåg dem från förra gången så jag kör på ändå och hoppas att det löser sig under dagen. Har mailat dem och de brukar vara snabba på att svara!

Ha en underbar fredag alla godingar!!

Tänkvärt!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.