TräningVardag

Längtar!

Nu längtar jag efter min man!

Han kommer hem sent i morgon kväll och har varit borta sedan i måndags. Alldeles för länge som han varit borta nu och jag längtar efter att få krama på honom igen!

Kom iväg till gymmet i morse även om det var segt att ta sig dit. Hade verkligen ingen lust men iväg kom jag och nu känns det jätte skönt att jag gjorde det! Blev ett lite kortare pass idag men med kortare vila mellan de olika blocken och övningarna. Så jag var helt färdig när jag åkte hem!

Nu blir det jobb! Det märks att våren är på G för beställningarna trillar in i jämn takt. Många sittdynor blir det 🙂 Men det är bara roligt!

Så sant! 

Kran på er!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.