Hemma hos ossPersonligt

Vad ska man göra?

Energitjuv.
Ett ord jag inte använder i vanliga fall då jag själv inte tycker att jag stött på så många i min närhet och stöter jag på dem så har jag ganska lätt att ignorera dem och inte låta dem komma för ära inpå. Då ger de sig till sist av igen.

När jag var yngre hade jag det svårare att stå emot energitjuvar och jag var ständigt utmattad av att vara dem till lags hela tiden. De tömde mig sakta men säkert, kanske därför jag så lätt kan upptäcka dem idag och inte låta dem komma åt mig.

Jag har fortfarande några energitjuvar i mitt liv och jag har lyckats ganska bra med att hålla dem under kontroll, men på sista tiden har mitt försvar försvagats och de slukar all min energi som jag har. Hur ska jag orka ta fen tillbaka? Inte låta dem ta så mycket energi? Jag måste göra något och jag måste göra det snart för jag orkar inte mer. Att ta sig igenom en dag är sjukt jobbigt och på kvällarna är jag så trött men kan ändå nye sova eftersom jag ligger vaken och grubblar. Jag tänker på allt som jag borde gjort men inte gjorde, på allt som kunde vara annorlunda.

Har ni några energitjuvar i er närhet? Vad gör ni för att de inte ska ta all er energi?

Kram på er!

20130810-002916.jpg
Feeling kind of blue!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.