FöretagetHemma hos ossPersonligtVardag

Ny vecka

Måndag och ny vecka. På onsdag börjar Prinsen skolan igen och Grodan börjar förskoleklass. Grodan har ju dock redan börjat på fritids så jag lämnade honom där i morse. Vi tog cykeln ner förstås 🙂 Det första han sa när han vaknade i morse var ”Får jag gå ut och cykla?”
Han älskar verkligen sin nya cykel.

Jag sitter i syrummet och försöket jobba, men jag är trött idag och det går så långsamt. Har ingen ork eller motivation alls just nu. Ändå måste jag få det gjort. Har kunder som väntar på sina saker ju!

Det känns som att all ork bara sipprar ur mig, lite varje dag och snart är jag helt tom. Vet inte vad jag ska göra för att få den tillbaka. Jag sover bra, när jag väl kommer i säng, så att gå och lägga sig tidigare kanske skulle vara något. Jag har lagt om kosten ganska mycket, plockat bort godis och läsk och snabba kolhydrater. Kan det var det som spökar? Att kroppen måste ställa om sig? Får väl avvakta och se om det rättar till sig igen.

Vad gör ni idag då?

Jag ska snart åka och köpa lite lunch samt handla lite till middag, sen blir det mer jobb. Så spännande dagar har jag 🙂

Kram på er!

20130819-111935.jpg

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.