Hemma hos ossVardag

Mamma i 11 år

Idag har jag varit mamma i 11 år! Det känns helt ofattbart att det gått så lång tid sedan jag fick hålla min lilla Prins i famnen för första gången. Det konstiga är att jag inte känner mig en dag äldre än vad jag var då 😉

Vi väckte Prinsen med sång i morse och han fick paket av oss. Det var en nöjd kille som sedan gick till skolan. Han fick det han önskade sig och hela dagen har vi fått höra hur glad han är över att vi är hans föräldrar och hur nöjd han är över sin present.

Jag är så otroligt stolt över min son. Han är en underbar människa. Snäll, omtänksam och hjälpsam mot alla. Han har många funderingar och tankar om allt och inget. På det sättet är vi väldigt lika, han och jag. Vi grubblar mycket båda två. Vi är nog ganska lika på fler sätt men det behöver vi inte gå in på nu 🙂

11 år.

Tiden går fort.

040607

Tänk att denna lilla kille blivit hela 11 år gammal!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.