FamiljenFöretagetHemma hos ossVardag

Vår vecka!

Det har varit dåligt med uppdateringar denna vecka från mig. Ber om ursäkt för det 🙂 Ska försöka summera vår vecka.

Jobb – som vanligt har det varit en massa jobb, både för mig och mannen. Det blir inte mindre veckan som kommer.

Pepparkaksbak – vi bakade pepparkakor här hemma, barnen och jag. Grodan bakade vanliga och Prinsen glutenfria. De fick sitta på varsin ände av bordet och baka så att Prinsen inte skulle få vanligt mjöl på sina. För min del blev det en hel del tvättande av händer när jag skulle hjälpa båda två 😉

2013-12-03 19.47.05

2013-12-03 19.47.09

Julfest med förskoleklassen – Grodan och alla hans klasskamrater hade julfest och bjöd på ett helt underbart luciatåg. Grodan var stjärngosse 🙂 Tyvärr kunde jag inte vara med på fikan då jag hade en huvudvärk från helvetet som vägrade att ge med sig men lite sömn löste det som tur var.

Ringträning – julavslutning med träningskompisarna i Geishahundarna. Maya tyckte att det var jätte roligt och vi hann tjöta och träna en hel del innan stormen Sven slog till. Nu är det uppehåll till januari så vi får fortsätta att träna här hemma istället 🙂

Utställning med Maya – Mayas första utställning gick sådär. Det var kallt och det var lång väntan innan det var vår tur men Maya skötte sig utmärkt. Hon var glad och busig hela tiden. Brydde sig inte så mycket om de andra hundarna utan litade på att jag hade koll. I ringen studsade hon som en studsboll, mycket pga kylan tror jag, så det var svårt att bedöma hennes gång. Domaren tyckte att hon var för mager och behövde gödas men att hon gav ett vackert helhetsintryck, hade vackra mörka ögon och var mycket söt. Jag vet att hon ser väldigt tunn ut men hon väger ändå 3,3 kg vilket de flesta valpar i hennes ålder ligger kring. Vi har iaf börjat att ge färskfoder tillsammans med hennes andra mat för att se om hon kan lägga på sig lite mer så att hon inte ser så mager ut.

Julbord – 2 julbord har vi hunnit avklara denna helgen. Ett igår och ett idag. Igår var jag J’s + one på julbordet hos lastbilsleverantören som de bygger sopmaskinerna på och det var riktigt roligt. Jag är inte riktigt van vid att få sådana komplimanger som jag fick igår och jag vet att alkoholen flödade men det var lite annorlunda. Komplimanger från okända män är väl inget som händer mig varje dag om jag säger så 😉 Vi var hemma ganska sent och det var ingen rolig väg att köra kan jag tala om, särskilt inte eftersom jag då varit vaken sedan 05,30 på morgonen och vi landade intill hemma igen vid 00.30. I dag var vi på julbord med barnen och J’s anställda med respektive + J’s mamma. Det var ett mysigt julbord. Barnen plockade det som de gillade mest och jag höll mig till proteiner så mycket jag kunde 🙂

Nu sitter vi uppkrupna i soffan och tittar på tv. Barnen sover, Maya sover i mitt knä och utanför är det gnistrande vitt av snö. Bara idag har det snöat minst 30 cm.

Hur har er vecka varit?

2013-12-07 19.38.15

Gårdagens julbord!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fina Maya tidigare idag! 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.