Familjen,  Övrigt,  Personligt,  Vardag

Musikhjälpen 2013!

Sitter och lyssnar på Musikhjälpen medan jag jobbar. I år går alla pengar de samlar in till Alla flickors rätt att överleva sin graviditet. Något som är ett väldigt viktigt ändamål tycker jag. Jag hade inte överlevt mina graviditeter om jag bott i ett land där sjukvården inte är i närheten av den vi har i Sverige eller andra västerländska länder. Prinsen och Grodan hade inte överlevt de heller. Så jag uppmanar er alla att skänka pengar till Musikhjälpen! Varje liten krona gör skillnad.

Klicka på bilden så kommer ni till Musikhjälpens sida och där står det exakt hur ni kan skänka pengar!

2970827_176_132

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.

%d bloggare gillar detta: