FamiljenHemma hos ossMatVardag

Dan före dopparedan!

I dag är det dagen före julafton. Jag har en julklapp kvar att fixa och den ska jag sy ikväll 🙂 Annars har vi inte gjort så mycket idag. Jo jag ska rulla köttbullar oxå. Det + svamp omelett ska vi ha med oss till julbordet hos svärmor i morgon. Det är lättast att göra dem själv då de måste vara glutenfria pga Prinsens gluten intolerans.

Vad hittar ni på ikväll? Ska ni ha uppesittarkväll?

Här blir det nog mys framför tv:n med lite julgodis och god dricka tillsammans med mannen när barnen lagt sig. Kanske kollar vi på en film idag igen. I går kikade vi på Captain America – The first avenger. Den var faktiskt ganska bra och roligt att se hur Captain America blev just en Avenger. Barnen och mannen har spelat det nya lego spelet på PS3:an de senaste dagarna och där är ju alla Avengers med.

captainamerica

legoavengers

Vad det blir för film idag vet jag inte. Något förslag?

Kram på er!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.