FamiljenFöretagetFörfattardrömmarHemma hos ossPersonligtTräningVardag

Julafton + Juldagen

Efter en lite mått kaotisk julafton som började med punktering på bilen så har denna dag varit väldigt lugn 🙂

Ja ni läste rätt. I går förmiddag när vi skulle i väg för att fira jul hemma hos svärmor så skulle vi åka upp och hämta kameran som J’s syster glömt hemma hos dem. På väg därifrån lyckades J köra på två stenar som gjorde ett hål i sidan på bakdäcket. Det var bara att stanna, ringa grannen som var snäll och hämtade J så han kunde komma med vår andra bil, lasta över allt i den andra bilen och ta oss till svärmor. Resten av dagen var dock ganska lugn.

Barnen fick en hel del julklappar och när jag frågade dem på kvällen innan de somnade om de var nöjda med dagen så fick jag ett stort JA från dem båda 🙂

Till J köpte jag det han hade önskat sig, två mätare till jeepen. Jag fick en pulsklocka av J och barnen. Precis det jag önskat mig 🙂 Grodan fick en kranbil från Bruder, plus plus och kläder. Prinsen fick en musmatta och mus till datorn (tydligen en sådan som är extra bra när man spelar) och kläder.

2013-12-24 22.42.19

Vi åt julgröt på kvällen!

2013-12-24 23.11.52

Jag på julafton! Kjol och tröja från H&M, knästrumpor och leggings från Lindex.

2013-12-24 20.19.14

Maya gosade in sig i hörnet på soffan och somnade. Där fick hon vara ifred från de andra hundarna 🙂 

Idag tog vi sovmorgon och gick inte upp för ens klockan 09.30. Barnen hade dock varit uppe något tidigare 🙂

Efter en lugn förmiddag hemma åkte vi till J’s syster med familj för att äta middag men först stannade vi vid bilen och bytte däck så att vi skulle få med oss den hem igen. Vi hade tur att de hade jour telefon hos dem som vi byter däck och förvarar däcken hos så de kunde lämna ut ett sommardäck till oss som vi kunde sätta på istället tills vi kan åka in och få ett nytt vinterdäck till bilen.

2013-12-25 14.47.07

J i färd med att byta däck på bilen!

Eftermiddagen och kvällen spenderades som sagt hos J’s syster. Vi har ätit god mat, tjötat och spelat Uno. En toppen kväll som nu avslutas hemma i soffan med Sällskapsresan på Tv!

I morgon ska J och eventuellt något av barnen åka in till stan då det är jeepkörning. Tyvärr är inte ”vår” jeep i körskick så de ska bara in och prata och träffa alla andra. J har nämligen satt sågen och svetsen i jeepen då de nya däcken han köpt var för stora för att passa så som den såg ut nu och då måste man tydligen greja och ha sig. Jag lägger mig inte i det utan han får fixa och trixa bäst han vill 🙂

Jag funderar på att jobba lite eller kanske skriva på boken. Tänk att få nästan en hel dag till att bara skriva! Det skulle vara underbart 🙂 Vi får se vad det blir i morgon.

Kram på er!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.