FamiljenFöretagetFörfattardrömmarHemma hos ossÖvrigtPersonligtVardag

Hallå igen där bloggen!

Här har det varit tyst ett tag 🙂
Vi har haft välbehövligt jullov hela familjen men idag drog skolan och vardagen igång igen.

Jag hoppas att ni haft en bra start på 2014. Det har vi. Nu hoppas jag bara att hela året blir fantastiskt! Jag ska verkligen försöka se till att det blir så iaf. Även om det kommer att komma stunder som känns jobbiga så ska jag försöka att tänka positivt, jag vet ju att det vänder så småningom. Jag ska bli bättre på att inte gräva ner mig när det blur jobbigt, att inte ta åt mig och grubbla över sånt jag inte kan styra och göra något åt.

Vad har ni haft för er då?
Resten av denna vecka ska jag jobba en hel del, det blir långa dagar just nu men så får det bli om jag vill hinna med allt 🙂 jag jobbar på dagarna med företaget och på kvällarna skriver jag en hel del just nu. Manuset ska bli klart innan sommaren, helt klart med redigering och testläsning av andra, så att jag kan skicka in det. Jag har redan bok två och tre klara i huvudet och även nedskrivet i stolpar 🙂

På lördag drar vi till fjällen hela familjen. Det blev lite spontant så där när vi fick reda på att vi kunde få hyra en stuga ganska billigt under vecka 3 så vi slog till. Ska bli spännande och se hur det går med barnen och skidåkning. Har bokat in dem i skidskola oxå så att de får lite hjälp på traven. Även jag ska test att åka. Har inte åkt på flera år, mest för att mina knän inte riktigt tyckt om det men nu ska jag ge det en chans till. Ska bli roligt!

Maya ska stanna hemma med svärmor. Tror att hon får det bättre här hemma än med oss där uppe, men det kommer att bli jobbigt att lämna bort henne i en vecka 🙁 kommer att sakna henne en massa!

20140108-203608.jpg
Maya fick en tofs idag. Hon var inte helt nöjd med detta men hon slapp iaf att få håret i ögonen hela tiden!

Kram på er och ha en bra kväll!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.