FamiljenHemma hos ossMatVardag

Söndag = Bakdag!

I dag har det varit en lite mer hektisk dag än igår då vi inte gjorde ett skit på hela dagen 🙂

Grodan dansar Streetdance (de får testa på en massa olika danstyper så som breakdance, hiphop osv.) på söndagar och det är mitt ansvar att få dit honom 🙂 J skjutsar naturligtvis om det är så att jag inte kan men det är den dealen vi har. J har istället åkt på innebandymatcher osv. med Prinsen när han spelade och jag tar hand om Grodans dansträning. Inget jag har emot då jag själv bara är glad att en av mina söner delar min glädje och passion för dans!

När vi kom hem blev det bakning för hela slanten! Vi började med att baka muffins, glutenfria såklart då Prinsen är gluten intolerant. Sedan fortsatte vi med chokladbollar eller ”kalla dem vad du vill”-bollar. Nu står frallor på jäsning och ska snart in i ugnen! Ska bli så gott med nybakta frallor i morgon till frukost 🙂

Jag bakar inte så ofta, jag skulle vilja baka betydligt mer än vad jag gör idag, men när jag väl bakar så bakar jag en hel del på en och samma dag. Barnen tycker att det är roligt en stund men sen står man där själv och får reda ut resten 🙂 Har ni det så hemma också?

Vad har ni hittat på idag?

Baka

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.