FamiljenFöretagetFörfattardrömmarHemma hos ossPersonligtVardag

Me and my baby!

Vi har haft en mys lördag idag. Bara varit hemma och inte stressat någonting. Vi passade på att röja lite här hemma, skruva upp tavelhyllorna i sovrummet som varit planen att göra i snart 2 år 🙂 Nu är de äntligen på plats och även korten som ska stå där. Kort på barnen när de var små. Jag ska visa bild någon dag (när jag plockat i ordning i sovrummet så jag kan med att visa det för er utan att skämmas ögonen ur mig –  jag lovar det är så illa just nu!).

Vårt sovrum är det som alltid hamnar längst ner på städlistan så det tar man när man hinner, vilket tyvärr inte blir så ofta 🙂

Läste ut boken i går kväll. Den var precis lika bra som Simonas andra två böcker. De ger en pirrande känsla på precis de rätta ställena 😉 Hennes hemsida hittar ni här om ni vill läsa mer om hennes böcker! Jag ska fixa en bokrecension på den senaste boken De Skandalösa.

Just  nu sitter Grodan, jag och Maya och kikar på filmen Flygplan. Det är 3 gången idag den rullar. Grodan älskar den filmen. J har åkt till garaget för att skruva på jeepen och Prinsen sover över hos sin kusin. Det blir alltså bara Grodan, jag och Maya ikväll 🙂 Ganska mysigt tycker jag. När Grodan lagt sig ska jag sätta mig och jobba lite, eller kanske blir det till att skriva lite. Det kliar lite i fingrarna att få skriva igen 🙂

Vad gör ni denna lördag?

2014-04-05 14.57.44

Tog med Maya på en långpromenad i skogen. 

 

2014-04-05 17.32.53

Dagens middag blev Fiskpudding med kokt potatis och skirat smör. 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.