FörfattardrömmarVardag

Just nu…

…sitter jag faktiskt och, hör och häpna, skriver rent de handskrivna sidorna på Född ur Döden. Det är ca 30 a4 blad som ska skrivas in på datorn och givetvis kommer jag på saker som ska ändras osv. medan jag skriver rent 🙂

Samtidigt som jag skriver rent dessa sidor så dyker nya tankar upp på den nya boken jag håller på med. Det är lite frustrerande faktiskt att hålla på med två böcker samtidigt. Men jag kan inte riktigt släppa Född ur Döden. Jag har skrivit på den så länge nu och kommer ständigt tillbaka till den. Det känns som att det är meningen att jag ska skriva klart den och den kan bli riktigt bra!

Gothic-World-gothic-26397060-1024-768

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.