FamiljenFöretagetFörfattardrömmarHemma hos ossPersonligtVardag

Lite tyst och Glad Påsk!

Det har varit lite tyst från mig de senaste dagarna och det beror på att jag har jobbat häcken av mig för att få klart beställningar så att de hann fram nu innan påsk. Jobbet får ju gå i första hand i vissa perioder 🙂 så är det ju när man är egenföretagare!

Vi har i alla fall börjat komma in i påskfirandet nu så det blir nog en mysig påsk för oss också! Hämtade Grodan redan efter lunch igår på fritids och sen hade vi en mysig eftermiddag hemma. I dag är J och Grodan i garaget och meckar lite med jeepen, Prinsen är hos kusinen och jag röjer, skriver, läser och slappar om vartannat 🙂 Barnen har även önskat sig nya tröjor tills i morgon när vi ska bort på påskfirande så dessa ska jag sätta mig och sy i kväll är det tänkt. Det är så roligt när barnen själva kommer och önskar att jag ska sy kläder till dem. De ville även ha nya mössor så självklart fixar jag det. Tänker inte ens räkna hur många mössor de redan har, men man kan väl aldrig få för många mössor eller?

Nej precis det var det jag misstänkte 🙂

Vad gör ni en sån här långfredag då?

Jo jag skulle ju passa på att önska alla en Glad Påsk om jag nu inte kommer ihåg att göra det i morgon. Vilket jag kan slå vad om att jag kommer att glömma. Jag är så tankspridd just nu märker jag. Kan knappt hålla en röd tråd genom ett samtal utan att sväva ut till andra saker 🙂 Jag blir sån när jag har mycket att tänka på och hålla reda på!

Kram på er!

easter

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.