FamiljenHemma hos ossÖvrigtVardag

7 år idag

För 7 år sedan sa vi JA till varandra i kyrkan och blev man och fru 🙂

Tänk vad de 7 åren har gått fort. Det har varit en bergochdalbana kan jag säga, vi bråkar ibland och är oense men samtidigt så har vi aldrig slutat att älska varandra. Jag är lika kär i honom nu som jag var när jag först föll för honom, även om kärleken har djupnat något under dessa år tillsammans (12 år) så är det fortfarande samma hissnande känsla i magen som infinner sig när vi pussas eller bara när jag tittar på honom <3

Vi ska fira vår bröllopsdag med att äta på restaurang ikväll, barnen följer självklart med. Ska bli så mysigt att gå ut och äta hela familjen!

IMG_2172

Hela familjen, till och med lilla grodan som ligger i min mage. Jag var gravid i 7 månaden 🙂 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.