FamiljenFöretagetFörfattardrömmarHemma hos ossPersonligtTräningVardag

Hallå bloggen!

Det har varit tyst här i bloggen. Jag tappade lusten att blogga helt enkelt. Det har varit så mycket nu de senaste veckorna att jag inte haft något roligt att blogga om. Bara jobb och träning i stort sett.

På måndag går jag på semester och det ska bli så skönt. 4 veckor ska jag vara ledig. Jag kommer att jobba lite ändå men då på mina villkor och jag kommer bara att sy det jag själv vill, inga specialbeställningar 🙂

En utav veckorna åker vi till Frankrike och ska bila runt lite. Barnen längtar en massa. Det gör jag med. Jag älskar Frankrike som land. Vi har varit där ett antal gånger, då för att klättra i Fontainebleau. Vi kommer att åka dit även denna gång fast bara stanna i två dagar. Klättring kommer det att bli samt ett besök in till staden som är helt underbar. Jag kan verkligen rekommendera att besöka Fontainebleau om man vill få en annorlunda och unik upplevelse! Man behöver inte vara klättrare för att uppskatta naturen och dess annorlunda karaktär.

Vad ska ni hitta på i sommar på er semester?

Mitt största mål med semestern, förutom att umgås med familjen så mycket jag bara kan, är att skriva klart Romance boken jag håller på med. Den har fått ligga på is alldeles för länge och nya tankar och idéer dyker upp hela tiden. Som tur är har jag mitt lilla block som jag skriver upp allting i 🙂

2013-05-19 21.58.09-2

 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.