FamiljenHemma hos ossPersonligtVår VovveVardag

Nu är familjen komplett igen

Idag hämtade vi hem den sista familjemedlemmen så nu är familjen komplett igen.

Hon blev så glad när vi kom. Hon hoppade nästan upp i famnen på oss när vi kom 🙂 Barnen var oroliga att hon inte skulle känna igen oss men det var det inga problem med.

Maya har haft det jätte bra hos svärmor i hennes torp. Att vara ute hela dagarna och att kunna springa lite som man vill är ju rena drömmen för en hund kan jag gissa 🙂 Hon har tydligen ätit som en häst, nästan det dubbla mot vad hon ätit här hemma och det har gett resultat på vågen. 0,5 kg har hon gått upp och det är ju jätte bra. Hon behöver ju lägga på sig lite. Nu hoppas jag att hon fortsätter att äta bra här hemma också!

Vi satte oss på altanen nu ikväll och jag fick jobbat lite medan barnen lekte på studsmattan. Maya släpper mig inte för en sekund utan följer mig som en liten skugga. Hon är nog rädd för att jag ska lämna henne igen 🙂

2014-07-24 20.03.23

Vår lilla busfia! 

 

2014-07-24 20.03.34 2014-07-24 20.03.44

 

Att sitta på altanen i skuggan och jobba är en lyx! 

Dela detta inlägg

0 kommentarer

  1. Vad fin hon är!
    Jag har köpt alla kläder till min större men jag tänkte att jag skulle börja på sy, har så mycket fritid nu när man är hemma med valpen också så måste göra någonting 🙂
    Det var riktigt svårt men roligt, ska köpa mer tyg så att jag kan fortsätta sy åt de 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.