FamiljenHemma hos ossPersonligtPysselVardag

It´s my Birthday!

Idag är ingen vanlig dag, för det är faktiskt min födelsedag, hurra hurra hurra!

Japp idag blir jag 1 år äldre och 1 år visare 🙂 Har inte firat på något särskilt sätt utan bara umgåtts med familjen, ätit god mat och myst här hemma. Hämtade barnen lite tidigare idag från fritids, eller rättare sagt hämtade Grodan tidigare och Prinsen när han slutade skolan. Var nämligen på möte idag med Grodans lärare då han har det lite kämpigt i skolan och vi behöver arbeta fram en plan för att hjälpa och stötta honom så att han hänger med och lär sig det han ska. Hans lärare ska även fortsätta tjata på rektorn så att han ska få träffa en specialpedagog som kan hjälpa honom ytterligare. Har nog skrivit om det innan att läxläsningarna här hemma har varit helt fruktansvärda med en massa gråt och skrik. Nu börjar matten att lossna och han tycker det är ganska kul. Nu ska vi jobba vidare och även kämpa på med läsningen.

Fick fina pennor av barnen i present. ProMarker pennor som jag använder när jag målar mina tavlor. Saknade pastellfärgerna så dem fick jag idag. Blev så glad. Älskar mina barn över allt annat!

hämta

Har lovat Grodan att vi ska måla tillsammans i morgon 🙂 Han har börjat tycka att det är roligt att måla och jag hejar på honom. Det är jätte bra träning för att lättare kunna hantera pennor när han ska skriva bokstäver och siffror.

Nu sitter jag i soffan och tar det lugnt. Kikar på finalen i Hela Sverige Syr.

Kram kram

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.