FöretagetFörfattardrömmarHemma hos ossPersonligtPysselTräning

Är jag bra nog?

Jag känner mig otillräcklig och går runt och är irriterad på mig själv för det. Allt jag gör just nu känns som att det inte är bra nog, att det finns någon annan som kan göra det bättre så varför ska jag göra det. Ja så känns det just nu, med allt. Jobbet, skrivandet, målandet, träningen och livet i allmänhet. Det är en sjukt jobbig känsla och den leder till att jag inte har lust att göra något alls, bara sitta hemma i soffan och sura.

Nu sitter jag ju inte bara hemma i soffan och surar utan tar mig iväg till gymmet, jag jobbar, skriver och målar ändå men känslan finns liksom där hela tiden. Att det jag gör inte är bra nog för någon annan gör det säkert bättre.

Jag funderar bara lite så här på kvällen efter att ha misslyckats med en målning 🙁

tumblr_mp8pwtsHbt1sxrbl4o1_500

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.