FamiljenHemma hos ossMammalivVardag

När dagen inte blir som man tänkt

Ja denna dag blev ju inte riktigt som planerat.
Vi hade ju tänkt att åka och heja på pappan i huset när han tävlar med jeepen men så verkar inte bli fallet. Det började med något så simpelt som ett par byxor och en Groda som blev vansinnig över att hans camo-byxor var borta. Jag tyckte att det fungerar väl lika bra med ett par vanliga byxor eftersom han ändå skulle ha överdragsbyxor då det regnar men se där hade jag ju helt fel! Hittade camo-byxorna i tvätten och gav de till honom men då var han redan så upprörd och arg att han inte ens kunde ta på sig dem *suck*
Nu har han slocknat inne i sängen.
Vad som blir av denna dag nu vet jag inte.
Kanske tar vi oss in en sväng i eftermiddag istället.
Kan bara säga en sak och det är herre min gud vilket temperament min lille kille har. Det har han alltid haft men på sista tiden har det varit rätt lugnt med dessa utbrott. Vi får hoppas att han är på bättre humör när jag väcker honom om en stund. Att vara 7½ år och behöva sova middag, då är man en trött liten person som behöver ta igen lite sömn.

2014-09-13 12.29.35

Grodan när han trivs som bäst <3

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.