FörfattardrömmarRomanceTankar & FunderingarVardag

Bokmässan Göteborg 2015

Nu har nedräkningen till bokmässan i Göteborg börjat.

Jag längtar som bara den. Förra året kunde jag inte gå då ett diskbråck satte stopp för det men i år då kan inget stoppa mig 🙂
Var med i en tävling hos fina Kim M. Kimselius och var en av de lyckliga vinnarna av en entré biljett till mässan. Jag blev superglad när jag såg att jag hade vunnit 🙂 Brukar aldrig ha sådan tur så jag ser det som ett tecken att det är meningen att jag ska gå på mässan i år!

Om det är någon där ute som läser bloggen och kommer att befinna sig på mässan på lördagen så får ni gärna hälsa om ni ser mig irra runt bland montrarna 🙂 Tänkte att jag skulle slänga upp en bild på outfiten jag kommer ha på mig så ni känner igen mig. Hade en fundering på att trycka upp en tröja som det står ”Proud Romance Writer” på men jag kan kanske inte kalla mig writer än…

Några tips som jag ska tänka på som förstagångs besökare?

 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.