FöretagetHemma hos ossInspirationMålaMammalivÖvrigtPersonligtPysselTankar & Funderingar

Jobbiga beslut, skaparglädje och en längtan

I går kväll tog jag ett jobbigt beslut. Jag har funderat på det en längre tid men igår fick jag nog och beslutade mig. Jag kommer lägga ner det ena märket jag har. Efter åtta år ska jag sluta sy barnvagnstillbehör. Samtidigt som det känns jätte jobbigt så är det en lättnad. Intresset har inte funnits där på ett tag och glädjen i att sy har varit minst sagt sval. Jag vill hitta glädjen igen.

Jag kommer fortsätta sy men inom en annan nisch. Mer accessoarer till vuxna… väskor, mössor, pannband, plånböcker och sådana saker. Sånt jag velat sy ett tag nu men aldrig hunnit med.

Med lätt hjärta och tungt sinne fick jag för mig att plocka fram mina målar saker. Måla är något jag älskar men sällan har haft tid för men igår behövde jag få skapa. Bara måla det som jag kände för. Jag har haft en idé ett tag nu, på en tavla jag ville måla. Den kom till igår och jag är mer än nöjd. Jag älskar den.
En ny idé föddes igår. Idag ska jag måla den.

Mina händer och min själ har verkligen längtat efter att få måla. Låta fantasin flöda. Det har varit en längtan jag förnekat länge men nu ska jag ge den plats. Att växa.

cs design tavla brun cs design tavla brun 2

Ser ni vad det föreställer? Denna har redan en plats att hängas på, i vårt vardagsrum 🙂 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.