FamiljenFörfattardrömmarHemma hos ossMammalivPersonligtResearchRomanceSkrivprocessenVardag

Blir man någonsin nöjd?

Inspirationsbild till manuset. Från https://unsplash.com/
Inspirationsbild till manuset. Från https://unsplash.com/

Jag trodde att jag var ganska klar med manuset, att alla delar äntligen satt där de skulle men tji fick jag. Nu de senaste dagarna medan manuset varit hos testläsare har det börjat ploppa upp nya saker. Om jag lägger till den scenen, om jag vrider till det så istället, om jag ändrar på den saken tappar jag spänningen då, blir det bättre eller ska jag vara nöjd med hur det är nu?

Jag tar helgen och funderar lite till.

En mysig middag med mannen och sova på hotell i natt står på schemat idag. Barnen och vovven ska vara hos svärmor.

En paus från allt kan kanske vara bra så att jag får lite nya perspektiv på saker och ting.

Ha en underbar lördag och söndag så hör ni av mig igen i morgon kväll.

Kram kram

 

Dela detta inlägg

1 kommentar

  1. Åh, hoppas ni får det trevligt. Här hemma blir det, precis som förra lördagen, melodifestivalen för hela slanten. Vad det gäller manus så tror jag aldrig att man blir helt nöjd, men tillslut kommer man nog till en punkt där man få sätta stopp om man någonsin vill få ut manuset på marknaden. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.