FörfattardrömmarHemma hos ossRomanceSkrivprocessenTankar & Funderingar

Förbereda intervju, testläsare och dags att släppa stressen

Idag gick manuset iväg till testläsarna som ska få sätta tänderna i det. Har spenderat senaste veckan med att redigera efter lektörens kommentarer och utlåtande så nu får vi se vad jag får för feedback av testläsarna 🙂
Jag har faktiskt inte tänkt att röra manuset under tiden det är ute hos läsarna. Jag tror att det är dags att få lite distans igen. Så dokumentet kommer inte öppnas utav mig i alla fall 🙂

Idag ska jag förbereda inför intervjun i morgon. Ska ju träffa en polismästare i GBG vilket ska bli väldigt spännande. Telefonterror, krossade fönster och överfall ska diskuteras 🙂

En annan lite mindre rolig sak jag upptäckt hos mig själv är att jag blir otroligt stressad när jag får reda på att svenska böcker inom romance genren släpps. Jag blir otroligt glad över att genren växer här i Sverige och att fler böcker av svenska författare ges ut men samtidigt så infinner sig en inre stress över att jag verkligen borde sätta fart och få ut mitt manus på marknaden. Samtidigt så vill jag inte skicka det till förlag för tidigt, innan det är såpass bra att jag kan stå för det. Innan jag vet att det är det bästa jag kunnat åstadkomma på egenhand utan redaktör, förlag osv som granskat. Jag måste försöka släppa stressen och lita på mitt manus, min idé och mitt sätt att skriva.
Jag jobbar på det 🙂

Kram på er <3

Nu ska jag leta fram en gammal goding till bok, en Nora Roberts och släppa alla onödiga tankar som inte gör någon nytta!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.