FörfattardrömmarHemma hos ossMammalivPysselRomanceSkrivprocessenSyTankar & FunderingarVardag

Byta däck, skriva och njuta av livet

Ska in och byta däck på bilen om några timmar. Innan dess tänker jag skriva lite och packa några paket som ska skickas iväg idag.

Jag börjar närma mig halvvägs på råmanuset och efter att ha haft en liten dipp i självförtroendet igår då jag tyckte att allt jag skrivit sög så satte jag mig och läste istället. Läste klart The Closer You Come av Gena Showalter och plockade sedan upp When a Scot Ties The Knot av Tessa Dare (kommer en liten recension av boken senare). Jag läste ut den boken också. Det blev alldeles för sent och jag var på tok för trött i morse när klockan ringde men att läsa hennes bok gav mig nya krafter med mitt manus och även om jag inte skriver lika bra som Tessa (jag menar det verkligen. Hon skriver så jäkla bra att om jag kommer komma i närheten av det så kommer jag vara mer än nöjd) så har jag min egen stil och mitt råmanus är just ett råmanus. Det går att fixa till allt som skaver i redigeringen. Något jag ständigt måste påminna den lilla perfektionisten som huserar i mitt huvud om.

 

20160420_100751
Sydde mig en ny tunika/tröja för någon dag sedan 🙂 Blir perfekt att ha i sommar. Sval och skön!

Ni får ha en underbar onsdag alla fina <3 Se till att njuta av livet så mycket ni bara kan och ta vara på alla små stunder. Det är de som gör livet värt att leva 🙂

 

 

Dela detta inlägg

2 kommentarer

  1. Ibland är det lätt att självförtroendet får sig en törn när man läser en riktigt bra bok. Men precis som du skriver kan det också fungera som inspiration och jag tror man lär sig något för varje bok man läser. Därför försöker jag läsa så mycket romantik som jag bara kan. Kram

    1. Ja som tur är blev jag peppad istället för mer självkritisk 🙂 Det är lätt att det svänger åt andra hållet och det är mindre bra.
      Jag försöker också läsa så mycket jag bara hinner och orkar. Och mycket romantik blir det. Alla olika typer av subgenre av romance. Jag gillar att vidga mina vyer. Dock kan jag inte läsa på svenska längre vilket är tråkigt. Jag analyserar sönder texten, dess uppbyggnad osv. så jag kan inte njuta av boken. Så nu läser jag mest på engelska.
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.