Hemma hos ossMammalivPersonligtVardag

Så trött

Jag vet inte vad som hänt men de senaste dagarna har jag varit så fruktansvärt trött. Hela tiden.

Går och lägger mig vid klockan 23 och går upp vid klockan 7 på morgonen så sover gör jag ju men det verkar inte vara tillräckligt. Kanske kan det här april vädret spela in. Vi vaknade till snö i morse. Inget roligt alls. Är orolig för mitt lilla körsbärsträd och hoppas att det ska klara av dessa temperatur och väderväxlingar som sker just nu. Knopparna var precis på väg att spricka innan detta lågtryck hände.

En promenad med vovven Maya kanske kan få mig att piggna till en stund.

Kram på er <3

Dela detta inlägg

1 kommentar

  1. Det är lite samma sak hemma hos oss. Alla har varit förkylda i omgångar och även om det värsta gått över sitter tröttheten kvar. Att marken var täckt med flera centimeter snö imorse, var inte direkt heller något som piggade upp… Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.