FörfattardrömmarHemma hos ossRomanceVardag

Ny vecka

I dag har manuset Hemligheter små varit ute hos förlagen i 7 veckor så denna vecka förväntar jag mig att det ska dimpa ner ett antal mail och förhoppningsvis minst ett samtal (man kan ju alltid drömma, eller hur?) Hos de flesta förlag jag skickat till har det stått att det tar mellan 1-2 månader att få svar och efter denna vecka som kommer har det gått 2 månader sedan jag skickade in.
Kanske de längsta 2 månaderna i mitt liv. Hittills i alla fall.

Hur har det sett ut för er andra? Hur lång tid har ni fått vänta på refusering eller positivt svar?

Försöker tänka som så att så länge som mailen uteblir finns fortfarande en chans att det ska bli ett ja. Vilket jag naturligtvis hoppas på att det ska bli. Vill verkligen ge er romance älskande läsare en chans att få ta del av Alexandras och Daniels historia.

Vi får väl se vad som händer denna vecka helt enkelt 🙂

”May the odds be ever in your favour.”

Dela detta inlägg

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.