TräningVardag

Apropå ingenting

Sitter i soffan, skulle behöva gå ner och jobba lite till men orken bara försvann 🙁

Det är fotboll på tv:n. Sverige – Argentina. Jag är inte särskilt intresserad av fotboll men det fanns inte så mycket annat roligt att titta på just nu. Funderar på att titta på ”På smällen” som visas på kanal 6 klockan 21. Har sett den förut men den är ganska rolig så kan se den igen fast å andra sidan så är det ju ”Body of proof” på kanal 5. Eller så gör jag det lätt för mig och går och lägger mig och sover! Sängen är väldigt lockade just nu 🙂

I morgon blir en jobbig dag 🙂 Först träning på morgonen, sen jobb och sen träning igen med en PT. Skrev ju för några dagar sedan att jag fått ett roligt mail och det var att jag skulle få chansen att träna med en Fustra PT i en timme (jag hade anmält mitt intresse till World of shape). I morgon ska det då bli av och jag ser fram emot det jätte mycket. Ska bli roligt och se vad jag ska få köra för något! Förhoppningsvis kan jag få lite tips om hur jag tränar bäst nu under Fitnessfighten och även efter.

Det blir mycket träningssnack i bloggen just nu men det är det enda jag gör just nu + att jobba 🙂 Det är det enda jag hinner göra 😮 Nästa vecka är det sportlov för barnen, prinsen kommer att vara hemma på dagarna och Grodan ska till dagis några dagar då jag måste jobba men ska se om vi inte kan ta ledigt en eller två dagar och hitta på någonting tillsammans alla fyra. Funderar på att åka till Naturhistoriska museet i Göteborg. Någon som varit där som kan säga om det är något som två barn på 10 och 5 år skulle uppskatta?

 

 

 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.