FöretagetTräningVardag

Onsdag idag :-)

Dåligt med bloggande idag jag vet 🙁 Men jag har så mycket att göra på jobbet just nu att det känns som att jag inte hinner med något annat än att jobba!

Jag började dagen med ett pass på gymmet och det var lika roligt idag 🙂 Detta kan helt klart bli en ny vana. Jag är så mycket piggare resten av dagen efter att jag varit och tränat på morgonen. Nu på kvällen börjar dock tröttheten göra sig påmind 😀 Blir till att lägga mig tidigt ikväll!

Sen var det bara att åka hem och duscha och börja jobba. Jobbade till klockan 15.30. Postade lite paket innan jag hämtade Grodan klockan 16 och nu håller jag på med att få iväg Prinsen till innebandyn samtidigt som jag lagar mat och skriver detta inlägg 🙂 Multitasking heter det va?

Nej matlagning var det ju 🙂 Idag blir det kotletter, ris och sås. Till det serveras morötter och ärtor + sallad.

Kram på er!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.