FöretagetTräningVardag

Kan pusta ut

Äntligen kan jag pusta ut lite. Har jobbat som en besatt idag och glömde till och med av lunchen 🙁 Nu har jag placerat min rumpa i soffan och tänker bara sitta här en liten stund innan det är dags att börja med maten. Pannkakor blir det idag. Med grädde, glass och sylt. Vi lyxar till det rejält 🙂

Det blev tyvärr ingen träning idag med PT, han var sjuk så vi får ta det en annan dag. Jag passade istället på att köra extra hårt i morse 🙂 Jag märker att det ger resultat i alla fall, för ett bra tecken på att man minskar i vikt måste ju ändå vara att vigselringen blivit för stor så den sitter jätte löst på fingret 😀 Att alla mina BH:ar blivit för stora (både i kupstorlek och mått runt om) är också ett bra tecken på att det går åt rätt håll. Ska väga och mäta mig på söndag så då får jag ju reda på vad som hänt på vågen och måttbandet!

Grodan är ute och leker i snön, han cyklar. Det har han gjort varje dag nu sedan han lärde sig att cykla, oavsett vad det är för väder. Prinsen sitter vid datorn och ska snart stänga av för att göra läxor. 2 timmar om dan får han sitta vid datorn. Tycker att det är lagom mycket tid för en 10-åring.

Om jag skulle göra lite nytta här hemma kanske! Börja med maten 🙂

Ok det är inte riktigt min dröm kropp som visas på bilden men texten gillar jag 🙂

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.