PersonligtTräningVardag

Godismonstret – borta eller bara gömmer sig?

För några veckor sedan skrev jag ett inlägg om mitt godismonster som bor i min hjärna och visade sitt fula tryne titt som tätt.

Nu har jag snart varit sockerfri i 4 veckor!

Frågan är bara om godismonstret har försvunnit helt eller bara gömt sig och väntar på ett tillfälle att komma fram igen?

Det är inte längre en kamp att gå in i affären för att handla, jag känner inte det där suget efter socker längre så jag behöver inte kämpa för att stå emot. Men frågan är hur det blir om jag någon gång smakar på lite läsk eller en godisbit, kommer jag att falla dit igen? Kommer godismonstret se sin chans att åter ta ett grepp om mig?

Jag antar att bara tiden kan utvisa det men än så länge mår jag bra av att inte stoppa i mig en massa socker så jag kommer fortsätta med att undvika det 🙂

Bild lånad här!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.