PersonligtTräningVardag

Äntligen fredag!

Det är äntligen fredag och jag mår bra idag 🙂

Hade en lite dålig dag igår därav skrev jag inget här på bloggen. I dag känns allt lite bättre och jag tar dagarna som de kommer istället för att tänka på framtiden för mycket.

Var till gymmet i morse och det gick jätte bra. Har fått öka på vikterna på vissa övningar så nog händer det saker alltid 🙂 Har även lite träningsvärk i bröstmusklerna efter den nya övningen, Flyers, som jag körde med 3 kilos vikter. I dag tog jag på mig en tröja som varit lite för liten för mig tidigare men idag passade den 🙂 Jag är så nöjd över att det verkar gå åt rätt håll, även om det inte händer så mycket på vågen. Någon gång lossnar det väl där också!

En tur in till stan blev det på förmiddagen för att köpa lite tyg och lämna av lite saker. Köpte även en födelsedagspresent då Prinsen ska på kalas, eller det heter inte kalas när man är 10 år fick jag veta igår utan det heter att han ska på födelsedagsfest! Det blev ett pussel i 500 bitar, ett Wasgij?

I kväll blir det Tacos och mys här hemma med hela familjen. Vi ska nog kika på Gladiatorerna eller Lena PH. Vi har inte riktigt bestämt oss än 🙂

I morgon ska jag iväg på syträff och jag längtar en massa. Missade ju förra gången då Grodan fick magsjuka men denna gång ska jag bara åka 🙂 Det är så roligt. Ska klippa ut det jag ska sy ikväll tänkte jag. Det blir lite tröjor, byxor och mössor.

Kram på er och ha en underbar fredagskväll!!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.