FamiljenHemma hos ossPersonligtTräningVardag

Första advent!

I dag är det första advent, men det är svårt att tro när man tittar ut genom fönstret. Det känns mer som oktober än december tycker jag. I går pyntade vi lite här hemma. Satte upp stjärnorna i fönstren och hängde upp julgardinerna. Julkänslan har dock inte infunnit sig hos mig än. Det kanske kommer om några dagar. Jag hoppas på det.

Har precis ätit frukost, det blev en grön smoothie och en smörgås på grovt bröd. Försöker att tänks på vad jag stoppar i mig och träna så att de där envisa kilona kan försvinna någon gång. Hade hoppats på att väga runt 80 kg till jul men det får vi väl se hur det går. Det är några kilon att jobba bort i sådana fall. Bloggar ju om min träning och kost i min andra blogg så gå in dit om ni vill läsa om den resan 🙂

20131201-102602.jpg

I dag blir det en lugn dag. Kanske en tur in till stan med familjen. Skulle behöva köpa lampor till några av stjärnorna här hemma. Vi får se hur det blir. Lite jobb ska jag hinna få in oxå 🙂

Kram på er och ha en underbar första advent!

20131201-102759.jpg

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.