FamiljenHemma hos ossPersonligtTräningVardag

Blaha

Jag vet inte om det är årstiden eller något annat som gör att allt bara känns blaha just nu. Jag är rastlös men kan ändå inte få tummen ur att göra saker. Jag får tvinga mig själv att gå ner och jobba varje dag och då känns det som att det bara går på halvfart.

 boring_74389868

Jag skulle behöva komma igång med träningen ordentligt igen, har inte haft någon motivation alls på några veckor och dessförinnan så var det motigt som bara den. Jag ska försöka ta nya tag efter jul. Börja köra TapouT XT igen enligt schemat och sedan börja på gym i januari/februari. Jag är så trött på att vara överviktig men samtidigt så har jag inte orken att ta tag i det just nu. Det blir en ond cirkel. Ju mer irriterad jag blir på mig själv för att jag inte tränar desto mer onyttigt äter jag för att döva skuldkänslorna, ja ni hör ju vad illa det låter. Till sommaren ska jag vara kvitt mina bilringar på magen och dubbelhakan ska bort den med!!

Men hur ska jag få livet att vara roligt igen och inte kännas blaha?

Jag vet inte, kanske måste jag bara vänta ut detta tråkiga innan det börjar kännas roligt att göra saker igen.

Vad gör ni när allt bara känns blaha?

10538_img_4649cc9cf41e6_108392017

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.