FamiljenFöretagetFörfattardrömmarÖvrigtPersonligtTräningVardag

Jag är en rastlös person

Ju äldre jag har blivit desto mer rastlös som person har jag blivit. Jag är en person som vill att allt ska hända NU! Om jag behöver vänta för länge så tröttnar jag och orkar inte slutföra sakerna. Det är något som jag måste jobba på.

Den senaste tiden har jag känt att jag är på gång att bli rastlös igen. Det börjar som en liten känsla i magen som växer sig starkare och tillslut finns känslan i hela kroppen. Jag blir anti allting och vill inte göra något. Motivationen finns liksom inte där till att göra det jag borde 🙁

Skriva klart boken, göra det jag måste på jobbet, städa, träna osv.

Att göra det jag måste på jobbet får jag tvinga mig själv till just nu, för det måste ju bli gjort. Om jag inte gör det så får jag inte in några pengar och utan pengar ingen lön. Men glädjen att göra mitt jobb finns inte just nu tyvärr. Jag hoppas att den ska komma tillbaka, tills dess är det bara att bita ihop.

Att skriva klart boken, träna och sköta kosten kräver disciplin. Det har jag ingen just nu och det är nu jag skulle behöva de som mest. När motivationen inte finns där får man förlita sig på disciplin men har man ingen disciplin så blir det en enda stor pannkaka tyvärr 🙁 Jag önskar att jag hade lika mycket disciplin som några av mina andra vänner när det gäller träning, kost och skrivandet! Men att önska saker gör inte att de händer!

Kanske om jag tränar på min disciplin så blir jag mindre rastlös?

Hur tränar man sin disciplin då? Någon som har några tips? Hur låter man bli att ge upp när motivationen tryter?

706149_135274565_141272869

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.