FamiljenFöretagetFörfattardrömmarHemma hos ossÖvrigtPersonligtPysselTräningVardag

Hobby

Satt och funderade på detta med hobby. Jag har ganska många hobbys och en av dem har till och med blivit mitt jobb 🙂

Att sy har länge varit en hobby. Nu jobbar jag med det då jag räknar det inte till en hobby längre.
När barnen var små hade jag barnvagnar som hobby. Ja man kan ha det som jobby, kika in i gruppen Barnvagnar! på FB så får ni se 🙂 Det var genom barnvagns hobbyn som jag började sy allt mer. För att sy egna unika tillbehör.
Ny är barnen då stora att de inte åkt vagn på flera år men jag tycker fortfarande att det är roligt att ha koll på nya modeller och märken.

Att skriva kan ses som en hobby och ja det kanske det är för mig än så länge men jag vill ta det från hobby till att satsa mer seriöst på det.

Sen har vi måla, pyssla med pärlor osv. Detta är också några av mina hobbys. Jag målar inte lika ofta som jag skulle vilja utan detta är något jag måste avsätta mer tid till. Detsamma gäller att pyssla med pärlor mm. Idag gjorde jag en ny nyckelring och det är ju så lätt och roligt.

Att träna är på väg att bli en hobby. Det är på väg att gå från ett måste till en hobby 🙂 innan tränade jag gör att jag var tvungen pga mitt höga blodtryck och det var en av läkarens ordinationer. Nu tränar jag för att det är kul.

Vad har ni för hobbys?

image

image

image

image

image

image

image

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.