FamiljenHemma hos ossInspirationMammalivMatPersonligtReceptVardag

Hipp hipp hurra

Den 16 augusti 2007 blev jag mamma för andra gången. En liten kämpe utan dess like plockades ut, 10 veckor för tidigt. I dag fyller han 8 år och är en helt underbar kille som förgyller vårt liv dagligen. Visst har han temperament, precis som sin mor och far 🙂 men för den mesta delen är han glad och nöjd med livet.

Jag är så lyckligt lottad att få vara just hans mamma.

Grattis på 8-års dagen min älskade lilla Groda!!

Canon 879liten

Canon 984liten

Canon 2081liten

I dag har vi firat med kalas här hemma. När han fick sin födelsedagspresent, en BMX, så höll han på att börja gråta. Han har önskat sig en sådan i 2 år och nu ansåg vi att han var redo för en sådan. En lyckat present helt enkelt. Och nu när jag skriver detta så är han ute och cyklar, hoppar och gör tricks <3

2015-08-16 13.37.51

Kladdkake muffins med nutellafrosting

Oreo mud cake

Oreo mud cake (recept hittar ni här)
Den var gudomligt god men mastig!

Kram på er!

 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.