FamiljenFörfattardrömmarHemma hos ossInspirationMammalivÖvrigtPersonligtTankar & FunderingarVardag

Gott nytt lite så här i efterhand och mina planer för 2016

Ja jag säger Gott Nytt lite så här i efterhand då vi varit ute på vift under nyårshelgen 🙂 Vi drog till fina fina Stockholm på nyårsafton för att fira tillsammans med vänner som bor i Upplands Väsby.
Jätte mysigt har vi haft och det blev en perfekt liten mini tripp för familjen. Vi kom hem idag igen, för ca 2 timmar sedan.

Självklart passade jag på att göra lite research till manuset jag börjat skriva. Där kommer vissa delar att utspela sig i Stockholm så det kommer att få bli fler resor dit och en hel del spännande intervjuer väntar. I nya manuset kommer jag dyka ner i en helt okänd värld för mig och det ska bli så roligt att få gotta ner mig i den och lära mig en massa saker.

Denna resa promenerade vi runt på Djurgården. Vackra, vackra Djurgården. Vi var inte direkt ensamma, om jag säger som så, men i en timme promenerade vi runt. Kastade snö på isen och spanade på Rosendals slott. Ja en mysig förmiddag helt enkelt.
Mannen sa att om han ska åka med på mina research resor så måste jag lägga upp en plan. Hm, jag som hade tänkt att bara strosa runt och se vart mina ben tar mig. Men en plan kan vara bra. Södermalm är ett måste. Lite finare, dyrare restauranger också. Ett besök till hotell Diplomat och Grand Hotell står också på listan. Ja jag får ta mig en funderare och planera lite inför våren 🙂 Om någon har tips på caféer och restauranger som inte är de vanliga turist målen och lite lyxigare får ni gärna skriva dem i en kommentar 🙂 Jag vill få det så rätt och genuint som det bara går.

Ja mina planer inför 2016 då?
När det gäller skrivandet så ska jag få mitt första manus utgivet. Det bara ska bli utgivet, så är det 🙂
Jag ska skriva klart manus två och med det så blir det en hel del research och intervjuer som ska bli av. Så fler resor och spännande människor att träffa.
Jag ska försöka att inte ha så hårda krav på mig själv utan skriva för att jag älskar att skriva. Sen om det måste strykas eller skrivas om det får jag ta i nästa steg. Det behöver inte bli perfekt från början.
Jag ska läsa mer. Bredda mina vyer och våga läsa mer utanför min comfort zone.
Bokmässan är ett måste. Jag ska åka dit igen. Förhoppningsvis som blivande debutant 🙂

När det gäller resten av livet, för även om jag önskar att skrivandet vore hela livet ibland så är det inte så, och resten av livet är svårare att ha planer för.
Jag ska fortsätta hålla igång träningen. Förhoppningsvis resulterar det i en hälsosammare kropp och Christina.
Att umgås med min familj och vänner. Jag måste bli bättre på att prioritera vännerna. Jag går lätt in i min lilla bubbla och glömmer av det som händer utanför den. Och jag har underbara vänner som förtjänar att få min uppmärksamhet.
Njuta av livet och försöka att inte stressa så mycket.
Ge mer av mig själv. Ge mer till andra, som inte har det lika bra som oss. Bli en bättre person helt enkelt som inte fastnar i i-lands problemen. Det kommer bli svårt men värt ett försök.

Jag hoppas att ni alla kommer att få ett underbart 2016 där era drömmar går i uppfyllelse. Jag önskar att världen kommer börja bli en bättre plats för oss alla och att folk inser att vi alla är människor och lika mycket värda.

Kram på er

Djurgården <3
Djurgården <3
Rosendals slott
Rosendals slott

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.