FörfattardrömmarGymmetHemma hos ossMammalivMin hälsaPersonligtRomanceSkrivprocessenTankar & FunderingarTräningVardag

Ny månad, ny vecka = nystart

Japp det är måndag och 1 februari. Jag kör en nystart efter att januari blev lite så där knasig med VAB, själv legat däckad med feber och annat allmänt tråkiga saker.

Så idag drog jag till gymmet och tränade i en timme efter att ha lämnat barn på skolan. Det blev cardio och ett mag-dödar pass.
Idag tar jag tag i kosten igen. Inga fler fusk dagar utan fokus hela vägen. Sockermonstret ska motas bort igen.

Jag fyller 35 år i november och till dess ska jag ha kommit i mitt livs form. I år är mitt år. Det är i år jag verkligen ska satsa på allt det som jag verkligen vill göra och brinner för.
Manus 1 ska bli bok, antingen via egenutgivning eller via ett förlag (och då kommer den inte komma ut förrän tidigast nästa år men det gör inte så mycket). Jag ska träna och må bra och hitta tillbaka till en kropp som jag trivs i. Jag ska våga mer. Inte vara så feg som jag kan vara ibland när det gäller vissa saker och idag har jag tagit ett första steg 🙂 Jag har mailat både polisen och ett konstgalleri här i stan och frågat om de kan tänka sig att hjälpa mig med att svara på några frågor jag har så att detaljerna i mitt manus blir så korrekt som möjligt. Jag ska även maila en fotograf och en handelsträdgård.

Att ta kontakt med människor jag inte känner för att be dem om hjälp/en tjänst är något som jag har väldigt svårt för. Jag känner mig genast som någon som är besvärlig och stör vilket leder till att jag blir blyg. Det är något jag ska jobba på i år 🙂

image
300 kalorier var målet och det klarade jag ju galant 🙂
image
Röd som en tomat men härlig känsla när man tränat klart och kroppen är trött.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.