FörfattardrömmarHemma hos ossInspirationKostschemaMammalivMin hälsaPersonligtRomanceSkrivprocessenTankar & Funderingar

20 000, fasta och google

Igår nådde jag äntligen 20 000 ord på manuset.

Fram till 20 000 brukar det vara ganska motigt med skrivandet och efter det är det som att det blir nedförsbacke och allt rullar på mycket lättare. Så nu hoppas jag att det ska gå av bara farten att skriva de sista två delarna. Jag vet exakt vart jag ska och vad som ska hända så det är bara att plantera rumpan på stolen och skriva.

Fick för mig att testa att fasta. Galet jag vet men min ämnesomsättning är helt knäpp så jag läste på en massa om det här med att fasta och bestämde mig för att ge det ett försök. 72 timmar utan mat. Bara vatten, te och buljong. Jag har snart klarat av 48 timmar så faste bryt blir i morgon eftermiddag. Trodde att jag skulle vara hungrigare än jag är. Än så länge är det inga större problem. Men ska inte sticka under stolen med att jag längtar efter mat. Hoppas att sötsuget ska ge med sig lite också. Har inte haft något sug hittills så jag hoppas att det ska hänga i sig.

Allt för att hålla tankarna borta på den här jobbiga väntan på svar.

För att fördriva tiden ännu lite mer har jag börjat googla. På refuseringar. Hur andra aspirerande författare hanterat det och reflekterat kring det. Och vad de har gjort efter att ha fått refuseringar. Hur de gått vidare. Ganska spännande läsning faktiskt.

Jag har ju lite funderingar på framtiden om inget förlag skulle nappa (vilket jag naturligtvis hoppas att de ska göra). Får se om jag kan knåpa ihop ett inlägg här på bloggen om det vid ett annat tillfälle 🙂
Kan säga att jag undersöker möjligheterna för egen utgivning i alla fall och vilka företag (tryckerier) och personer (redaktör, formgivare osv.) jag skulle använda mig av om så blir fallet.

Nej nu är det dags att dricka en mugg med buljong och fortsätta jobba!

Kram kram

Quotation-A-E-Croft-job-passion-inspirational-Meetville-Quotes-39105

Dela detta inlägg

4 kommentarer

    1. Tack!
      Ja om det rullar på i samma takt så bör råmanuset vara klart senast i slutet av maj. Helst tidigare 🙂
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.