FamiljenFöretagetFörfattardrömmarHemma hos ossÖvrigtPersonligtTräningVardag

Jag jobbar med mig själv

Jag har börjat jobba med mig själv. Det låter kanske lite kliché artat men jag behöver verkligen lära mig att fokusera på mig själv och inte bry mig så mycket om vad alla andra gör och tycker. Det är svårt tycker jag eftersom jag blir så engagerad i allt och har svårt att släppa vissa saker som jag inte borde bli så engagerad i.

Jag började med att rensa bland grupper och vänner på FB. De grupper jag inte besökt den senaste veckan plockades bort och de ”vänner” som bara finns i vänlistan men inte fyller någon funktion i mitt liv plockades oxå bort. Det kändes elakt men nödvändigt.

Jag har börjat träna igen. 5-6 dagar i veckan åker jag till gymmet här i byn och tränar i en timme. Det känns otroligt bra att låta kroppen jobba och att jag går ner i vikt och tonar till kroppen gör att jag trivs mer och mer med mig själv. Jag har 2½ månad kvar innan gymkortet går ut och på dessa månader ska jag ge järnet. Målet är att gå ner 10 kg och forma om kroppen. Jag har hittills tappat 3 kg sen starten den 3 juni (och jag hoppas innerligt att jag aldrig någonsin kommer att hitta dessa kilon igen).

Jag jobbar som aldrig förr, men i år har jag bestämt mig för att ta en ordentlig semester. 4 veckor som jag inte kommer att ta några beställningar utan bara vara med familjen och sy när och vad jag känner för. Att fylla på webbshoppen inför hösten blir målet 🙂

Skrivandet är en ventil just nu. Det är då jag kan slappna av och ge utlopp för alla känslor. Jag håller fortfarande på med min Paranormal Romance och det går jätte bra om jag får säga det själv. Det känns inte alls lika pinsamt att skriva de erotiska scenerna och jag kan till och med läsa det jag skrivit utan att skämmas och rodna. Jag satsar på att kunna skicka den till förlag i slutet av sommaren.

Det var nog med djupa tankar för en dag tror jag 😉 Nu ska jag hänga tvätt ute i solen och snart drar vi till några vänner för att grilla och umgås.

Ha en underbar söndag!

1560590_1382521198673520_1711860048_n

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.