FörfattardrömmarHemma hos ossMatPersonligtVardag

Tvättar, lagar mat och funderar

Det är precis så denna söndag har spenderats 🙂
Jag har tvättat 2 fulla maskiner med tvätt, den sista ligger i tumlaren nu och torkar (har jag förresten sagt hur underbart det är att ha en torktumlare, det är det, hur kan vi ha överlevt alla dessa år utan en?). Jag har lagat mat, matlådor till veckan som kommer samt middagsmaten som nu står i ugnen och gottar sig. Jag har ju börjat på mitt kostschema idag, eller rättare sagt det är väl inget schema utan mer vilka saker som är bra att äta och saker som jag ska undvika helt. 8 veckor ska jag hålla på till och börja med sen får vi se. Detta tillsammans med träning 4-6 dagar i veckan hoppas jag ska hjälpa mig att nå mina mål innan sommaren 🙂

Funderar gör jag ju ständigt känns det som men idag har tankarna snurrat lite extra. Många saker som ska redas ut i mitt lilla huvud. Ett tecken för att veta att det är kaos i mitt huvud är att det ser ut som kaos här hemma 🙂 och just nu är det totalkaos här hemma! Det ligger saker överallt, högt och lågt och jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Men men det löser sig! Får jag bara reda upp kaoset i huvudet så löser sig det andra också.
Många av funderingarna rör framtiden. Vad jag vill med mitt liv, vilka mål jag har och hur jag ska nå dem. Vill jag driva mitt eget företag om 10 år eller vill jag hellre vara anställd? Hur mycket vill jag satsa på skrivandet? Vad är målet med mitt skrivande? Är jag nöjd med att skriva utan att eventuellt få något utgivet? Ja ni ser ju vilka funderingar jag har 🙂 På toppen av allt så snurrar även mina karaktärer runt och ställer till oreda för mig. Hittar på en massa hyss och dumma idéer som jag måste utforska. Avskyr ni inte när de gör så?

Nu är maten äntligen klar och jag ska duka bordet. Kanske kommer det ett nytt blogginlägg ikväll, annars så önskar jag er en trevlig söndagskväll!

Kram kram

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.