FamiljenFörfattardrömmarGymmetHemma hos ossMammalivMin hälsaPersonligtRomanceSkrivprocessenTankar & FunderingarTräningVardag

Som att vänta barn skulle jag gissa

Den här väntan på svar från förlagen är olidlig.

Jag försöker att sysselsätta mig med saker så jag inte ska tänka på det. Jag tränar, jobbar, läser, skriver på det nya manuset, umgås med familjen osv. men i bakhuvudet finns alltid tanken… tänk om någon tackar ja.

Det har gått tre veckor sedan jag skickade in och jag vet att det är minst fem veckor kvar innan jag kommer att höra något men väntan gör mig nervös och otålig. Som att vänta barn skulle jag gissa. Ni vet de där sista veckorna eller dagarna innan bf. Nu har jag aldrig upplevt det då jag vetat när mina barn ska komma (de är förlösta med planerat kejsarsnitt båda två. Prinsen för att han låg åt fel håll och Grodan för att han behövde komma ut i vecka 30) men jag kan tänka mig att känslan är något liknande den jag känner nu 🙂

Det är bra träning för tålamodet i alla fall 🙂

Nu ska jag hoppa in i duschen (har varit och tränat) och sedan blir det jobb (ska sy klart en väska jag börjat med) och i eftermiddag ska jag röja här hemma inför påsken och skriva medan resten av familjen är ute och leker med den nya radiostyrda bilen. Japp alla tre pojkar är helt sålda på den och igår var de ute och turades om att köra i över två timmar.  Egentid för mamma 🙂

Kram på er <3

Dela detta inlägg

3 kommentarer

  1. Jag är inte heller mycket för att vänta. Med barnen har jag haft tur och inte behövt vänta så länge. Bara trean som var tre dagar sen, men det är ju inte så mycket. Även om det kändes som det just då 🙂 Håller tummarna för dig och hoppas att du inte behöver vänta förgäves 🙂

    1. Ja vi får hoppas att denna väntan ger utdelning 🙂 men även om den inte gör det så har jag använt tiden till något nyttigt. Skriva nytt råmanus och gjort efterforskningar för egenutgivning. Det kommer att bli en debut för mig, under sista delen av detta år eller början på nästa (om inget förlag nappar det vill säga för då bestämmer ju de när boken ska släppas).
      Kram på dig och ha en underbar påsk!

      1. Ja, jag försöker också undersöka det där med egenutgivning lite under tiden. Du får gärna blogga om vilka alternativ du väljer mellan, skulle vara intressant att höra dina tankar som också skriver romantik 🙂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.