FamiljenHemma hos ossMatPersonligtTräningVardag

God morgon!

Ja jag säger god morgon trots att klockan är halv elva 🙂 har faktiskt varit vaken en stund!
Idag blir det en tur in till stan för att köpa present till J’s syster som fyllt år. Vi ska på kalas hos dem i morgon. Sen blir det nog lite jobb för mig oxå, ska sy klart en beställning som måste skickas i morgon. En lång vimpel!
Lite träning ska jag få in med innan det är dags att gå och sova igen 🙂 Har kommit igång lite smått med träningen men vill inte gå ut för hårt pga diskbråcket. Idag blir det ett pass TapouT XT och en promenad med Maya.

20140412-103308.jpg

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.